Kompania Martini nuk ka të ndalur.

0
458
Loading...

Kompania Martini e themeluar ne fillim te vitit 2017 ka sipiksynim qe te promovoje bukurine dhe elegancen e grave e te vajzave kryesisht shqiptare dhe jo vetem, pa
dallim feje,prejardhje, ngjyre apo ideje .
Ajo i mbeshtet ato , si ne motivimin e tyre emocional ashtu edhe ne ndihmen nepermjet instruimit epergatitjes per realizimin e suksesshem te hapave te pare te karrieres se tyre ne fushen e modelingut.

Pas cdo hapi te cdo modeleje qendron nje pune e madhe , nje perkushtim konstant i cdo anetari te kompanise te udhehequr me profesionalizem e dedikim nga krijuesja dhe ideatorja e kesaj kompanie, znj. DritaMartini.


Nje grua me energji te pashtershme qe ne punen e saj asgje nuk ja le rastit , por perkujdeset ne hollesi per cdo detaj. Si perkrahese e te bukures kjo kompani ka afruar
gjithmone ne gjirin e saj personalitete te artit e te kultures te te gjitha zhanreve.

Nje nder sukseset me te arritura ishte finalja e madhe e organizuar ne hotel Metropol ne Bruxel, ne bashkepunim me partnerin e saj TV Syri Blu te Zvicres.


Kompania Martini Project, shpreh ne vecanti mirnjohjen e saj ndaj drejtorit te TV-se z. Musli Sahiti e te menaxherit z Musa Sulejmani, qe me perkrahjen e tyre mediatore , kane mundesuar qe jehona e zerit te kesaj Kompanie te te percillej me gjere ne diasporen
shqiptare evropiane.


Vleresimi me transparence nga ana e jurise me sistem pikeshsi dhe te votave te publikut kane ngritur edhe me shume emrin e Kompanise Martini Project me te gjitha tiparet e nje Kompanie serioze e me prestigj te padiskutueshem.

Kopertina e revistes se Kompanise ju rezervua TopModel fotozhenise.

E udhetimi perkrah Kompanise e fitueseve te cmimeve nuk mbaroi me kaq.
Nje sukses tjeter shume i arritur do tʼi priste bukuroshet ne mbremjen e sfilates madheshtore qe u dha me rastin e festes se gruas , per nje nga stilistet me te suksesshem shqiptar Valdrin Saiti.

Kete vit po pergatitet konkursi “Beatiful Lady “ i cili ka per qellim, promovimin e bukurise dhe te elegances se gruas ne te gjitha fazat e jetes se saj.

Se shpejti Kompania do te dale me surpriza te tjera, me te cilat do te hedhe hapa drejt nje te ardhme te ndritur qe do ta ngreje me lart emrin e Kompanise Martini Projekt, por edhe te Shqiperise, ne opinionin e salloneve evropiane.

Loading...