Emurllah Junuzi nga Rahovica e Preshevës për të dytën herë arrin vendin e parë në Kik Boks në Zvicër

0
547

Preshevari 16 vjecar , Emerllah Junuzi me prejardhje nga Rahovica e Preshevës por që jeton në Mels
të Zvicrës , ai për herë të dytë prezantoi vetën para garave rajonale të organizuar nga Kampfsport
Bujutsu ,Mels të Zvicrës.
Këtë të Diele në Zürich të Zvicrës janë mbajtur garat në Kik Boks , ku kanë marrë pjesë më së 300
pjesëmarrës nga vendet e ndryshme të Zvicrës .
Në këto gara shqiptari Emerllah Junuzi u ndesh në kategorinë Jungendliche Amateur C-Klasse dhe ku i
takoi vendi i parë.
Emerllah Junuzi karrierën e tij filloj qyshë në moshën 10 vjecare gjatë trajnimeve të mbajtur me
trajnerët e tij Mahir Hanli dhe Kemal Hani , që nga ai moment e deri më tani Junuzi ka fituar nga viti
2016 e deri me tani 3 medalje të Arta dhe 4 Diploma ku i takoi vendi i parë . Po ashtu ai është një
ndër nxënësit më të shkëlqyer në shkollat e Melsit të Zvicres. Këtë vite Preshevari Emerllah Junuzi
prite të ndeshet në garat Nderkombtare në UFC të Amerikës ,shpresojmë se dhe atje ai do të fitojë
vendin e parë .

Gazetar Arben Mehmeti

Grenchen:23.03.19