Reperi shqiptar: Do e kaloja një natë me Encën

0
49
Loading...

Reperi i njohur shqiptar, Nushi në rubrikën “Kë Zgjedh”, ka zgjedhur në mes emrave të njohur të estradës.

I pyetur se me kë Rdo kalonte një natë Encën apo Fjolla Morinën?, Reperi shqiptar bën këtë zgjedhje që mund ta mësoni më poshtë.

Theksojmë se, Fjolla dhe Enca konsiderohen të jenë dy nga femrat më seksi shqiptare e tejet të pëlqyera.

Loading...