“Faleminderit që m’ke duru”! Tuna i hap zemrën këtij mashkulli, s’është Patrisi

0
195

Nuk ka shumë ditë që e ka lansuar albumin e ri.

Këngëtarja Tuna Sejdi përmes një postimi në Instagram, ka vlerësuar lartë punën e bashkëpunëtorëve të këtij projketi gjigant për të.

Ndër ta bashkëpunëtor, është edhe Yll Limanin, të cilin e falënderoi ndër tjera edhe për durimin që ka treguar ndaj saj.

“Yll, mezi pres publiku të dëgjoj këngën e shkruar nga ti “Plagë” dhe duetin tonë “A don hala”…. Dije se ti nuk je prezent vetëm aty, ti je kudo në album. Nga fillimi deri në fund. Ashtu si që ishe me mua nga fillimi deri në publikimin e albumit. Nuk mjaftojnë fjalët për të të thënë TË FALEMINDERIT dhe për të shpreh mirënjohjen që kam për ty si artist dhe si mik! Të faleminderit që më binde se gjitha ato që i kam brenda (e për të cilat ta kam lodh kryt ditë e natë) duna me i derdh n’kang! Të faleminderit për pjekurinë artistike! Të faleminderit që ishe pjesë e albumit! Të faleminderit që i dhe koncertit nur të veçantë! Të faleminderit që më ke duru! Të faleminderit që të kam!

A don hala, a don halaaaa ???? ???? ????” janë fjalët e këngëtares.

Kujtojmë që në albumin ‘Fortuna’, Tuna ka edhe këngë të kompozitorëve e tekstshkruesve tjerë.

View this post on Instagram

Yll, mezi pres publiku të dëgjoj këngën e shkruar nga ti “Plagë” dhe duetin tonë “A don hala”…. Dije se ti nuk je prezent vetëm aty, ti je kudo në album. Nga fillimi deri në fund. Ashtu si që ishe me mua nga fillimi deri në publikimin e albumit. Nuk mjaftojnë fjalët për të të thënë TË FALEMINDERIT dhe për të shpreh mirënjohjen që kam për ty si artist dhe si mik! Të faleminderit që më binde se gjitha ato që i kam brenda (e për të cilat ta kam lodh kryt ditë e natë) duna me i derdh n’kang! Të faleminderit për pjekurinë artistike! Të faleminderit që ishe pjesë e albumit! Të faleminderit që i dhe koncertit nur të veçantë! Të faleminderit që më ke duru! Të faleminderit që të kam! A don hala, a don halaaaa 🎶 🎶 🎶 @ylllimani 🍀

A post shared by TUNA (@tunasejdi) on