Nuk ka të ndalur, Dua Lipa fiton dhe dy çmime tjera

0
180

Rruga e suksesit për Dua Lipën nuk ka ndërmend të ndalet. Këngëtarja shqiptare është vlerësuar në eventin „Global Awards“ me dy çmime.

Dua Lipa ka rrëmbyer çmimin e „Femrës më të dëgjuar të vitit“ dhe „Artistes më të suksesshme britanike“.

‚Global Awards‘ është një ceremoni që shpërblen këngët dhe artistët më të dëgjuar nëpër radiot më të rëndësishme të Britanisë.

 Image