“Ne jemi gjysma e Botës”, mesazhi inspirues i zv. ambasadores amerikane në Tiranë për 8 Mars

0
396

Leyla Moses-Ones, zëvendës ambasadorja amerikane në Shqipëri në Ditën Ndërkombëtare të Grave ndan me të gjithë ndjekësit mesazhin e saj mbi rolin e rëndësishëm që luajnë gratë në institucionin e tyre, por edhe në mbarë Botën.

Ajo thotë se në staf ka shumë gra, e të gjit-ha bashkë punojnë, fuqizojnë, frymëzojnë dhe çojmë përpara ide.

“Ne jemi nëna, kolege, bashkëshorte dhe motra”, “ne jemi gjysma e Botës”, -thonë ato.

STATUSI I LEYLA MOSES-ONES

Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Grave, E Ngarkuara me Punë a.i. Leyla Moses-Ones ndan mesazhin e saj mbi rolet e rëndësishme që gratë luajnë në Ambasadën tonë dhe në botë. Përgjatë gjithë muajit mars, ne do të ndajmë histori të tjera të grave të cilat kanë sjellë ndryshim.