VAZHDON PUNA NË REALIZIMIN PROJEKTIT KTHETRA

0
533

Ndahen rolet, bëhen përgaditjet e fundit për fillimin e xhirimeve të serialit, telenoveles KTHETRA

 

 

Në studion e TV Syri Blue, të dielën ishin tubuar të gjithë kandidatët të cilët kishin kaluar me sukses castingun për të luajtur një rol në serialin Kthetra, produkcion i TV Syri Blue në regjinë e regjisorit të njohur nga diaspora, Adem Kicajt dhe në skenarin e Besnik Rrahmanit.

Ngase kishte ende të interesuar, u bë pranimi i edhe disa kandidatëve të rij. Bild könnte enthalten: 2 Personen, Personen, die stehen
Më e rëndësishmja e mbrëmjes padyshim se ishte ndarja e roleve në serial  të cilën e kishte përgaditur regjisori Kicaj. Ai tregoi për vështërsitë që kishte me këtë rast si dhe për përkushtimin me të cilin ia arriti ta kryej këtë punë.
– Jam  bindur, tha ai, se ja kam arrit 100%  që të ja përshtati rolin aktorit duke i njohur mirë aftësitë dhe karakterin e tyre.Bild könnte enthalten: 2 Personen
Në pika të shkurtëra sqaroi skenarin e telenovelës si dhe foli për çdo rol veç e veç. Tregoi Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen, Personen, die sitzen und Hutdhe për vështërsitë me të cilat do të ndeshen aktorët e rij, sfidat që i presin dhe bindjen se me një angazhim maksimal dhe me përkushtim do të arrihen rezultatet e caktuara.

Nuk do të mungojë as edhe ndihma e tij jo vetëm si regjisor por edhe si aktor.

Pastaj u inseknuan skena të imagjinuara nga seriale dhe u bënë fotografi.Bild könnte enthalten: 1 Person, steht
E gjithë kjo zgjati deri në orët e vona të mbrëmjes. Shihej një entuziazëm i madh e aktorëve, regjisorit si dhe i gjithë ekipit ralizues të Tv Syri Blue.

Xhirimet e serialit pritet të fillojnë kah mesi i marsit të këtij viti dhe, siç na informoi regjisori Kicaj, seriali do të ketë diku rrethë 36 vazhdime.Bild könnte enthalten: 1 Person, sitzt, Schuhe und Bart

N.Abdiu