Këmbimi valutor, euro sot vjen me surpriza (FOTO)

0
123

Euro ka filluar që “ta marrë veten”.

Sipas të dhënave zyrtare të Bankës së Shqipërisë,  monedha europiane ka një rritje të lehtë krahasuar me ditën e djeshme në raport me lekun shqiptar.

Ja kursi i këmbimit valuator për Euron, Dollarin, Paundin dhe valutat e tjera ndërkombëtare.