Vendoset data, ja kur do të përballet Cristiano Ronaldo në gjykatë

0
68

Prej disa kohësh futbollisti Cristiano Ronaldo nuk i ka aspak mirë punët me ligjin.

Së fundmi mediat spanjolle kanë shkruar se ylli i futbollit do të paraqitet në gjykatë për të zhvilluar seancën për akuzat e evazionit fiskal.

Gjatë kohës kur luante me Real Madridin ai është akuzuar për mospagim të detyrimeve ndaj shtetit.

Seanca do të mbahet më 21 janar dhe futbollisti nuk do të jetë i pranishëm.

Ai do të lidhet me sallën nëpërmjet videove live.

Kjo seancë do të zhvillohet pasi Cristiano nuk është dakord të bëjë dy vite burg.