Kriza e pengjeve – i burgosuri rrëmben 12 vetë, kërkon ministrat

0
72

Të paktën 12 vetë u morën peng në qytetin Pawe Modolen në pjesën veriore të Italisë, njoftojnë sot mediat lokale.

Pretendohet se rrëmbyesi kishte kërkuar urgjentisht bisedime me ministrin e Brendshëm Mateo Salvini dhe atë të Mbrojtjes Elizabeta Trenta.

Mediat njoftuan gjithashtu informata jozyrtare se rrëmbyesi Francesco Amato u dënua kohët e fundit me 19 vjet burg, pasi u shpall fajtor për pjesëmarrje në krimin e organizuar.