Intervistë  me këngetaren mirnëjohur  Fatë  Berisha

0
2873

Muzikën e dua dhe frymzohem nga ritmi saj ,tingujt,melodia me një fjal është vet jeta.

SYRI.TV : Kush është Fatë  Berisha ?

FATE BERISHA  :  Une jam  Fatë Berisha nga Klina,Kosova viteve të fundit jetoj në Gjermani.

SYRI.TV :  Prej ciles mosh keni filluar të mirreni me muzik ?

FATE BERISHA : Kam filluar të merem me muzikë qe nga shkolla fillore në moshen 12 vjeçare.

SYRI.TV :  Cila ishte ajo moshë kur dole përher të par në sken

FATE BERISHA : Në sken me shumë publik ishte mosha 16 vjeçare.

SYRI,TV : Ju nga zhanderri i muzikes tallava keni kaluar në atë Aren Bi , pse ?

FATE BERISHA : Unë kendoj muziken popullore ,argetuese dhe e pelqej po ashtu Aren Bi.

SYRI.TV: Ju sapo keni lansuar në treg  projektin më të ri, në bashkëpunim me Driton Sadikaj , Nuse e tjetër kujt , më flitēni pak rethë këtij projektit ?

FATE BERISHA: Po ka pak ditë qe kemi publikuar bashkpunimin me të ri dhe është prit shumë mirë.Ideja ka qen e Dritonit qe të realizojm një keng sebashku dhe unë kam pranuar me shumë deshir dhe doli diçka e bukur besoj dhe shpresoj.

SYRI.TV :  Nga kush e frymzoni muziken ?

FATE BERISHA : Muziken e dua dhe frymzohem nga ritmi saj ,tingujt,melodia me një fjal është vet jeta.

SYRI. TV : Cilët kanqenë tri qaste më të lumtura , gjatë karrieres tënde si këngëtare ?

FATE BERISHA : Ka pas shumë qaste të lumtura , ato kur kam mar qmime për punën time,ateher kur të tjeret jan ndar të kenaqur me performancen time etj.

SYRI.TV :  Si ftyrë publike keni ra në kritika apo në paragjykime ?

FATE BERISHA : Kritikat kur janë të shendosha i mar me pozitivitet për paragjykime nuk kam koh.

SYRI.TV : Çka mendoni për muziken , cili zhandër muzikor po then tabu në zemrat e publikut ?

FATE BERISHA: Hmmm Rep nga femrat.

SYRI.TV : Jeni ndih ndonjëher e ofenduar  nga publiku ?

FATE BERISHA : Mendoj se jo , .Jo asnjeher gjithmonë e vleresuar.

SYRI.TV :  A mendon se muzika të ka sjell famë apo simpati ?

FATE BERISHA: Të dyjat bashk.

SYRI.TV :  Cfar veture vozit Fatë Berisha ?

FATE BERISHA : Për momentin Audi A6.

SYRI.TV :  A jeni e dashuruar apo singell ?

FATE BERISHA :  Ta leme kur te vi tek ti ne emision , hahaha .

SYRI.TV:  Sa të pengon jeta e natës , meqense ju këndoni shpesh nëpër mbrëmje rinore ?

FATE BERISHA : Kur kam obiligim të kendoj e bëj me shumë qejf për ndryshe nuk jam person i natës!

SYRI.TV : Sa jeni e kerkuar si këngëtare nëper DAsma ?

FATE BERISHA : Sesht keç nuk ankohem,falenderoj nga zemra gjithë ata qe me zgjedhin mua të jep pjes e gëzimeve të tyre,çdo sezon të veres jam e angazhuar në dasma por edhe jasht ksaj kohe!

SYRI.TV :  Cili ka qenë bashkëshishi më i madh  që keni marre nëpër dasma apo mbrëmje ?

FATE BERISHA :  .Hahahaha

SYRI.TV:  A ke menduar ndonjëher ta lëni muzikën ?

FATE BERISHA : .Në një mosh të caktuar ndoshta edhe do ta le kur të bëhet boll hahaha tani për tani se kam nder mend.

SYRI.TV: Cili është cmimi i juaje si këngëtare ?

FATE BERISHA :.Eshtë një qmim shumë i arsyeshem.

 SYRI.TV: Cfar ke me thënë për portalin tonë ?

FATE BERISHA: Faleminderit për mbeshtetjen tuaj,jeni nder portalet qe gezoni respekt të madh nga unë.

SYRI.TV :  Në emrin tim personal dhe në emër tē stafit të portalit ton   Syri.tv , ju faliminderit që gjetë kohe të jeni pjes e portalit ton ?

FATE BERISHA : Faliminderit shumë nga ana juajë, e cmojë largë punën e tuajë, e faliminderojë stafin e juajë si dhe menaxherin tënd Musa Sylejmani . Edhe njëher Beni ishte knaqësi të jem pjesë e intërvistës .

Intervistoi Arben Mehmeti gazetar i RTV SYRI BLUE