‘Sakrifikohet’ Thaçi: Unë tërhiqem! Ky person nga LDK t’i udhëheqë bisedimet

0
419

Qëndrimin e njëjtë i Presidencës dhe Shefit të Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, sa i përket bashkëngjitjes së Luginës me Republikën e Kosovës ka bërë që presidenti të “lëshon pe” sa i përket udhëheqjes së bisedimeve.

Në një konferencë për media, Thaçi është zotuar se është i gatshëm që t’ia lëshojë LDK-së bisedimet e Brukselit.“Jam i gatshëm që zotëri Hoti ta udhëheq bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Krejt potencialet tona do të jetë të Hotit si kryenegociator presidenca dhe shumica e partive politike. Ne do të jemi në mbështetje të tij”, është shprehur ai.