SWISSALB TOP MODEL 2018

0
2486

Ne spektaklin me te njohur te bukurise ne Zvicer “ SwissAlb Model 2018” sot me 1 Korrik 2018 eshte zhvilluar finalja e madhe ne Grenchen te Kantonit të Solothurnit.

SwissAlb Top Model 2018 nje spektakel i organizuar nga Blue Production dhe Menaxheri i projektit Musa Sylejmani dhe nen mbeshtetje mediale te RTV Syri Blue mblodhi te reja dhe te ri nga e mbare Zvicra.
Salla e mbushur nga familjaret dhe adhuruesit e njeherit mbeshtetesit e ketij evenimenti nga gjithe Zvicra edhe perkrah kohes me temperatura te larta ata nuk munguan te i japin madheshti ketij spektakli.
Pjese ne keti spektakli Shoqata Kulturore Shqiptare Bashkimi nga Berni dhe kengetar te estrades G16 Korean CLONE Gadgets, @Vllezerit Alimusaj , Erika Rrustemi dhe Dod Kalaj te cilet gjate sfilatave te kandidateve te SwissAlb Top Model 2018 me interpretimin ne skene kandidatet sfiliuan me tesha kombtare te organizuara ekstra nga kreatorja Balaj Floraj, e poashtu kengetarja nga Gjermania Anxhelina Shala duke enderruar per pjesmarje performoi edhe nje kenge.
Knaqesia me e madhe ishte edhe mbeshtetja e Kampionit boteror ne peshat e renda ne Boks z. Erzen Rrustemi.
Pjesë e jurisë speciale ishin Drita Martini nga Martini Projects ne Bruxelles Belgjike, Kazim Carman aktor i shum filmave dhe serialeve, Shpresa Kastrati Aktore dhe Musa Sylejmani Menaxher.
Per kete spektakel eshte perkujdesur ekipi i RTV Syri Blue ne Zvicer dhe nen moderimin fenomenal te Nikolina Kola.
Duhet vecuar edhe Fotografin profesional Zvicerian Z.Gregoire Praz i cili ishte ter kohen ne perkujdesjen e kandidateve.
Në këtë spektakel juria e perbere nga kater anetare vendosi:
Vendi i pare juria zgjodhi Kastrati Delfina SwissAlb Top Modele 2018 te ciles shiritin i dhuroi Kampioni Boteror i peshave te renda ne Boks z.Erzen Rrustemi.

Vendi i pare juria vendosi per Egzon Asllani SwissAlb Top Model 2018 te cilit shiritin i dhuroi Menaxheri i projektit Musa Sylejmani.

Per Fotomodel juria u percaktua:
Besa Sahiti Fotomodele dhe mirenjohjen i dhuroi Drita Martini.
Edon Shehu Fotomodel dhe mirenjohjen i dhuroi Shpresa Kastrati
SwissAlb Top Model 2018 faleminderon te gjithe ata te cilet e ndihmuan deri ne fund te zhvillohet ky projekt e ne vecanti Sponzoret Relax dancing Milaim Vokshi, Viktoria Haqif Haziri, Nails & Beauty Manuela, Coiffeure Shkendi, Coiffure Gianni, RTV Syri Blue dhe te gjithe ata te cilet ne forma te ndryshme kontribuan.

SwissAlb Top Model i siguron te gjithe pjesemaresit se ne te ardhmen do te jet ky projekt tradicional qe do te zhvillohet dhe mundesisht te lidhe kontrata me firma te ndryshme te modelimit per te i dhene shansin pjesemaresve per prezantime reale te te kompanive ne Zvicer.