E dielë, 1 Korrik 2018, Finalja e madhe e SwissAlb Model 2018.

0
1347

Entuiziastët, talentët dhe profesionist pa zhurëm të mërgatës gjithnji janë në ecje me kohën që ofron vlera. TV Syri Blue me drejtor z. Musli Sahiti ka tash disa vite që ka krijue shikueshmëri me emisionet e nduarduarta me ekipin plotë vullnet e talent.

Moderatori Musa sylejmani ashtë nji ndër emnat që tashma ka bagazh të çmuar në moderim dhe organizime të ndryshme për shqiptarët e mërgatës. Nga puna dhe nagazhimi i tij me bashkëpunëtor të dielën me 1 korrik mbahet finalja e modelimit: Swiss-Alb Model 2018. Ky do jetë një spektakël i vërtet duke ditur bukurinë dhe hijeshinë e të rinjëve shqiptarë, andaj e vlenë që të jemi prezent në këtë eveniment.

E dielë, 1 Korrik 2018, Finalja e madhe e SwissAlb Model 2018.
Kush do ta fitojë çmimin e madh te SwissAlb top model. Një garrë e madhe, me talentë të shumtë në fushën e modelizmit.
Juria profesionale e përbërë nga:
Keshtjella Pepshi, ish Miss Kosova 2010 dhe pjesëmarëse e Miss Universum Amerikë;
#DritaMartini, udhëheqëse e kompanisë Kompania Martini Projekt mode në Bruxel; Vjen ekskluzivisht nga Brukseli për të përfaqësuar jurinë;