Facebook pranon fshehjen e mesazheve të Zuckerberg

0
138

Facebook ka pranuar se kompania ka fshehur mesazhe në Messenger të dërguara nga themeluesi dhe CEO Mark Zuckerberg. “Pasi që emailet e Sony Pictures u hakuan nga hakerët në vitin 2014, ne kemi bërë një numër ndryshimesh në komunikimet e drejtuesve tanë”, thotë një zëdhënës i Facebook në një deklaratë për TechCrunch.

“Këto përfshinin kufizimin e periudhës së mbajtjes për mesazhet e Markut në Messenger. Ne e bëmë këtë në përputhje të plotë me detyrimet tona ligjore për të ruajtur mesazhet. “, shkruan The Verge,

Mesazhet e Facebook të dërguara nga Zuckerberg janë zhdukur thjesht në disa temat ekzistuese, dhe TechCrunch raporton se mesazhet e prekura nuk shfaqen më në Facebook në sektorit e download-uar te databazës tuaj të informacionit. Mesazhet e fundit nga Zuckerberg thuhet se mbeten në disa kutitë e përdoruesve, dhe kompania nuk duket se ka pastruar të gjitha mesazhet më të vjetra të Zuckerbergut përpara vitit 2014.

Facebook kurrë nuk ka deklaruar publikisht heqjen e këtyre mesazheve deri tani, dhe thjesht një heshtje e parahatshme fshihet nga kutitë inbox të marrësit të mesazhit nga Zuckerberg.