Fakte interesante për ushqimet

0
317

Njëra ndër temat më të diskutuar në botë për momentin janë edhe dietat.

Sidomos ato që përbëjnë ushqime të shëndetshme.

Megjithatë ka shumë mite sa i përket llojeve të ushqimeve të shëndetshme, sepse disa ushqime janë të dëmshme për dhëmbët tuaj më shumë se sa ëmbëlsirat.

A e keni ditur se kolla kronike mund të trajtohet me çokollatë – e pra bëhuni gati të mbeteni të habitur sepse nga shembujt më poshtë do të hidhen poshtë disa nga mitet më të zakonshme të ushqimit të “shëndetshëm”.

Faktet më poshtë do t’ju ndihmojnë të ndryshoni qëndrimin tuaj ndaj disa ushqimeve të preferuara dhe të vendosni për dietën tuaj më të shëndetshme.

Letra ngjitëse në fruta dhe pernime është e ngrënshme