BABË E BIR VDESIN MBRENDA DITËS NË FSHATIN BREZNICË TË BUJANOCIT

0
323

Dje, më 5 mars kishte ndërruar Almir Alimi djali i Mejdiut nga fshati Breznicë Komuna e Bujanocit nga një sëmundje natyrore. Pasi e kishin vorrosur djalin kur kthehen xhemati kah shtëpitë e tyre marrin lajmin tjetër se kishte ndërruar jetë edhe babai i tij Mejdiu, sigurisht nga pikēllimi për tē birin. Kjo ngjarje i kishte tronditur pa masë tē gjithë fshatarët, por edhe miqët dhe të gjithë ata që kishin ardhur për varrimin e Almirit.
Kjo ishte vërtet një tragjedi familjare, kurse kho familje edhe pse rënkonin nga sëmundjet, por ishin të urtë dhe bujarë në këtë anë. Sot, u bë edhe varrimi i Mejdiut, prindit të Almirit, kurse Zoti i mëshiroftë në parajsë. FR.