Çmendet Genta, vetëm për një rrip dhe shall paguan këtë shumë marramendëse

0
147

Genta Ismajli si shumica e këngëtareve të tjera një pjesë të mirë të të ardhurave të shumta i shpenzojnë për garderobën e tyre.

Veshjet e shtrenjta janë rikthyer në një trend tek pjestarët e estradës dhe ata janë në konkurencë me njëri-tjetrin se cili po vishet më shtrenjtë, përcjell ORAinfo.

Edhe Genta është një ‘konkurente’sfiduese në këtë aspekt. Për një rrip ajo ka paguar 350 euro dhe për një shall 220.

Mbrëmjet ku ata përfitojnë shuma të mëdha janë burimi kryesor i financave të tyre të majme./ORAinfo/