​ Mësojeni se kë ka zgjedh trajner personal Ariana Fjzullahu

0
66

Edhe pse ajo gjithmonë është shfaq elegante dhe me linja përfekte, si duket sërish nuk është e knaqur me kaq bashkëshortja e këngëtarit Ermal Fejzullahut, shkruan Kosovarja.
Ariana është nënë e tre fëmijëve dhe si duket ajo përveç përkushtimit ndaj fëmijëve dhe bashkëshortit gjen kohë edhe për këtë pjesë për itness.
Pas bashkëshortit duket edhe Ariana e ka marrë me seriozitet,ajo ka zgjedh trajnerë personale femër është kjo kampionia Geta Beqa e cila shumë nga këngëtaret ika transformuar metrupin më seksi.