AVCH ka publikuar aksidentet më „idjoteske“ të vitit. 

 Në këtë video mund të shikoni përplasje të frikshme të automjeteve dhe kampionëve në rrugë të ndryshme në botë. Shoferë amaterë dhe profesionistë shihen në...

Gjendet një “mumie” pranë lumit

Një “mumie” e mërzitur është parë pranë një lumi afë urës së Bristol. Askush nuk e ka idenë se si ka arritur deri atje. “Figura” e...

Lajmet e fundit

Beteja e Loxhës është një krenari, e cila do të hyjë në histori me...

Në kujtim të 22 vjetorit të betejës së Loxhës Beteja e Logjës, ishte njëra prej veprimeve luftarake më profesionale...

Nga aktiviteti i Nëndegës së LDK-së në Burgdorf

E diele, 5 korrik 2020 Mbledhjen e hapi kryetari i nëndegës zotëri Refki Kryeziu, i cili pasi e propozoi...

Boksieri shqiptar Burima Aliu nga Zvicra pjesë e rubrikës Bardhë e Zi i cili...

Syri.tv : Përshëndetje të përzemërta Burim Aliu nga stafi ynë i "SYRI TV " dhe faleminderit që gjetet disa minuta për ne ?