Receta/ Si të hiqni qimet e fytyrës pa dhimbje vetëm me këtë përzierje me...

Qimet e fytyrës janë një problem i madh për shumë gra. Shumë prej tyre përballen me rritjen e qimeve në zonën e mustaqeve apo...

Njihuni me vlerat e rralla të pjeshkës

Pema e pjeshkës ka një histori të lashtë. Me origjinë nga Kina, ka ndikuar në kulturën dhe artin e të gjitha vendeve ku është...

Lajmet e fundit

Frizeri me famë ndërkombëtarë Vedat Sulemanov nga Maqedoniae Veriut pjesë e rubrikës «Bardh e...

SYRI.TV: Përshëndetje Vedat Sulemanov mir se na erdhët në rubrikën "Bardh e Zi"  te portalit Syri.tv nga Mërgata,  faleminderit që pranuat ftesën...

Shoqata e Mjekeve Shqiptarë në Gjerman organizon tribun me mjekët shqiptar

Në prani të  e 150 Mjekeve Shqiptarë, Shoqata e  Mjekeve Shqiptarë nga Gjermania ka mbajtur  takimin me 11.09.2021. Takimi...

Kryeministri Kurti priti në takim deputeten shqiptare në Kuvendin e Kroacisë Ermina Lekaj-Përlaskaj

Roli dhe kontributi i shqiptarëve në Kroaci dhe mundësitë e bashkëpunimit me Kosovën, ishim temë e takimit ndërmjet Kryeministrit të Republikës së...