Bordi sekret i KEK-ut

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka emëruar bordin e ri të KEK-ut, por ata nuk i kanë treguar edhe emrat e anëtarëve...

Dogana mbledh 930 milionë euro të hyra

Dogana e Kosovës ka vazhduar me performancën e lartë në mbledhjen e të hyrave. Saktësisht janë mbledhur 934 milionë euro. “Krahasimi ne mes të viteve...

AKP do të shes 123 asete të tjera

Agjencia Kosovare e Privatizimit sot zyrtarisht ka shpallur shitjen e aseteve përmes likuidimit nr.38, ku janë përfshirë 123 asete, të cilat do të privatizohen...

Për dhjetë vjet, qytetarët kanë paguar 280 milionë euro rrymë të pashpenzuar

Nga vitit 2012 e deri më tani konsumatorët në pjesë të tjera të vendit kanë paguar nga mbi 8 milionë euro për humbjet komerciale...

Arabia Saudite ndërton mega-qytetin me një sipërfaqe prej 26.500 kilometra katrorë, që do të...

Arabia Saudite planifikon të ndërtoj mega-qytetin, në të cilin do të investoj 500 miliardë dollarë nën patronazhin e princit Mohammed bin Salman, si pjesë...

Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi intensifikojnë bashkëpunimin në fushën e sigurisë

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, priti në Prishtinë, në takime të ndara atasheun e mbrojtjes së Shqipërisë, kolonel Ahmet Leka,...

Lajm i mirë për kosovarët: Gjermania hap shumë vende pune, ja si mund të...

Në tre muajt e parë të vitit 2017 punëdhënësit kërkojnë 1.064 milionë punëtorë, që është 9.000 më shumë se në tremujorin e fundit të...

Lajm i mirë: Bankat do ulin kamatat

Normat e interesit në kreditë që jepen nga sektori bankar do të vazhdojnë të ulen edhe më tej, pavarësisht se normat ekzistuese në Kosovë...

Dërgesat e parave nga mërgimtarët janë ‘infuzion’ për ekonominë e dobët

Për shtatë muaj në Kosovë nga diaspora erdhën 419.9 milionë euro. Këto të ardhura, më së shumti u sollën nëpërmjet agjencive për transferimin e mjeteve...

Rriten çmimet e bukës, rrymës dhe duhanit

Janë rritur çmimet e bukëve dhe rrymës në Kosovë krahasuar me një vit më parë, tregojnë statistikat e publikuara nga Agjencia e Statistikave të...

Lajmet e fundit

Beteja e Loxhës është një krenari, e cila do të hyjë në histori me...

Në kujtim të 22 vjetorit të betejës së Loxhës Beteja e Logjës, ishte njëra prej veprimeve luftarake më profesionale...

Nga aktiviteti i Nëndegës së LDK-së në Burgdorf

E diele, 5 korrik 2020 Mbledhjen e hapi kryetari i nëndegës zotëri Refki Kryeziu, i cili pasi e propozoi...

Boksieri shqiptar Burima Aliu nga Zvicra pjesë e rubrikës Bardhë e Zi i cili...

Syri.tv : Përshëndetje të përzemërta Burim Aliu nga stafi ynë i "SYRI TV " dhe faleminderit që gjetet disa minuta për ne ?