Kryeqyteti me plotë probleme të rënda

Komuna e Prishtinës, ditë më parë ka njoftuar për fillim e aksionit në ndalimin dhe gjobitjen e taksive ilegalë, te cilët ofrojnë shërbime taksie pa ...

Mbi 30 milionë për Ligjin e punëtorëve të arsimit për vitet 90-ta

Projektligji për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të Republikës së Kosovës 1990/99, u miratua sot në Kuvendin e Kosovës. Ky Projektligj ka kaluar me...

Taksa zhduki importet nga Serbia

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat e Tregtisë së Jashtme, lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin janar...

Banorët ankohen për prishje të qetësisë publike nga bizneset hoteliere

Industria e gastronomisë në vendin tonë, cilësohet si e treta për nga rëndësia në Kosovë. Gastronomët janë një ndër  kontribuesit më  të mëdhenj për...

Edhe ministri, kundër hidrocentralit në Lumbardh

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka pritur në takime të ndara qytetarët e Pejës dhe kryetarin e komunës Gazmend Muhaxherin, në lidhje...

Ja si do të duket TechPark në Bernicë

Së bashku me Drejtoreshën Ekzekutive të STIKK - Kosovo ICT Association, Vjollca Çavolli, ishim për vizitë në TechPark Prishtina për t'i shikuar punimet nga...

Privatizimi i Telekomit në duar të komisionit

Vendimin e Qeverisë të muajit të kaluar me të cilin është autorizuar Komisioni Qeveritar për Privatizimin e Ndërmarrjes Publike “Telekomi i Kosovës”, do ta...

ATK, nxjerr vendimin Shpjegues Publik

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se ka nxjerr Vendimin Shpjegues Publik Nr. 02/2019, me qëllim të trajtimit tatimor të kontratave afatgjate ndërtimore. Sipas ATK-së,...

Marrëveshjet Kosovë – Shqipëri pa efekte

Viteve të fundit, pavarësisht përmirësimit të infrastrukturës, bizneset  e Kosovës kanë shënuar rënie të investimeve nga Kosova në Shqipëri. Depërtimi i prodhimeve nga Kosova në...

Përfundon ndërtimi i urës më të madhe në Rrugën e Kombit

Ndonëse ishte parashikuar të finalizohej në fund të muajit mars apo në fillim prilli, punimet ecën më shpejt dhe vendosja e trarëve përfundoi në...

Lajmet e fundit

Pirateria Televizive: AKEP bllokon Nimi TV dhe 16 faqe të tjera interneti pirate

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare në një shkresë të dërguar ditën e sotme pranë ofruesëve të shërbimeve elektronike në internet, i...

Britani: 393 viktima nga Covid-19 në një ditë, në total 1,801 të vdekur

Gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 393 viktima nga Covid-19 në Britaninë e Madhe. Ky është numri më...

Me shkas Tash që menduan se „Erdhi dita“, LDK ua prishi ëndërren, dhe jo...

Bolshevizmi historikisht paraqet një akt vandal, brutal kundër proceseve politike dhe vlerave shoqërore që përbëjnë individualitetin kombëtar dhe qenien historike të popullit...