Nostradamusi kishte parashikuar kriptovalutat qysh në shekullin e 16-të

Rritja e vlerës së Bitcoin është bërë tema kryesore në botë, kurse qysh në shekullin e 16-të Nostradamusi e kishte parashikuar ekzistencën e kësaj...

Naftëtarët ngrisin çmimin e derivateve

Ngritja e çmimit  sipas naftëtarëve, mund të bëhet shumë shpejt pasi, pasi ka një ngritje të trendit të çmimit në të gjitha tregjet botërore...

KEK-u tejkalon parashikimet në prodhim e energjisë elektrike

Përkundër sfidave të shumta tashmë të njohura edhe nga opinioni i gjere publik, Korporata Energjetike e Kosovës po bën maksimumin që qytetarët e vendit...

Rikalo: Prioritet rritja e kapaciteteve të kompanive që merren me kultivimin e produkteve pyjore...

Panairi Ndërkombëtar i Ushqimit Organik “Biofach”, i cili po mbahet në Nuremberg të Gjermanisë është një mundësi ideale që agrobizneset kosovare të promovojnë produktet...

Punëtorët e KEDS-it nesër në protestë

Vendimi për largimin e shtatë punëtorëve nga KEDS, sindikata e punëtorëve të kësaj ndërmarrje, ka marrë vendim që të martën të mbahet protestë në...

Oda e Afarizmit bëhet pjesë e Këshillit Zhvillim Ekonomik

Këshilli Kombëtar për Zhvillim Ekonomik të Kosovës ka pranuar në radhët e saj edhe Odën e Afarizmit të Kosovës, ku së bashku me institucionet...

Për 5 kilometra rrugë në Kosovë paguhen 12 milionë euro

12 milionë euro për 5 kilometra rrugë, do të i kushtojnë punimet e autorrugës Prishtinë – Mitrovicë. Aty kanë filluar punimet në “Segmentin M2”...

HIB Petroli e mashtroi Komunën e Prishtinës, thotë Prokurori

Në gjykimin e Kujtim Bucaliut dhe kompanisë HIB Petrol Sh.P.K, për mashtrim të Komunës së Prishtinës për furnizimin e kësaj të fundit me naftë...

MBPZHR-ja dhe USAID me projekte të përbashkëta për zhvillimin e bujqësisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka pritur në një takim drejtorin e USAID për Kosovë, James Hope, me të cilin...

Falimentimi i ndërmarrjeve nga politizimi i bordeve

Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike, po shihet si një prej faktorëve që po i çon këto ndërmarrje drejt procesit të falimentimit. Përfaqësues të shoqërisë...

Lajmet e fundit

Beteja e Loxhës është një krenari, e cila do të hyjë në histori me...

Në kujtim të 22 vjetorit të betejës së Loxhës Beteja e Logjës, ishte njëra prej veprimeve luftarake më profesionale...

Nga aktiviteti i Nëndegës së LDK-së në Burgdorf

E diele, 5 korrik 2020 Mbledhjen e hapi kryetari i nëndegës zotëri Refki Kryeziu, i cili pasi e propozoi...

Boksieri shqiptar Burima Aliu nga Zvicra pjesë e rubrikës Bardhë e Zi i cili...

Syri.tv : Përshëndetje të përzemërta Burim Aliu nga stafi ynë i "SYRI TV " dhe faleminderit që gjetet disa minuta për ne ?